|
|
|
|
|
Bezpłatny kurs:
:: Kucharz małej gastronomii::
4 edycje: I edycja - 2010 rok; II edycja - marzec 2011 rok; III ed. - maj 2011; IV ed. - trzeci/czwarty kwartał 2011;
V ed. - czwarty kwartał 2011
Wyniki rekrutacji na kurs "Kucharz małej gastronomii" - V edycja
|
Dodano: 16.11.2011 |
Informujemy, że zakończona została rekrutacja na kurs "Kucharz małej gastronomii" - V edycja.
Zajęcia kursu rozpoczynamy w piątek 18 listopada br. o godz. 16.30
w Koszalinie w Zespole Szkół nr 1 im. Mikołaja Kopernika przy ul. Andersa 30 w sali nr 11.
Do poobrania: Program kursu .pdf
Wyniki rekrutacji "Kucharz małej gastronomii" - V edycja:
Lista osób zakwalifikowanych na kurs:
1. KMG5/02
2. KMG5/13
3. KMG5/21
4. KMG5/10
5. KMG5/11
6. KMG5/26
7. KMG5/01
8. KMG5/04
9. KMG5/05
10. KMG5/08
11. KMG5/09
12. KMG5/15
13. KMG5/17
14. KMG5/03
15. KMG5/12
w tym:
Osoby zakwalifikowane na dodatkowy egzamin na tytuł zawodowy:
KMG5/02
KMG5/11
KMG5/21
KMG5/26
Osoby zakwalifikowane na dodatkowy egzamin na tytuł mistrzowski:
KMG5/10
KMG5/13
Lista rezerwowa:
1. KMG5/18
2. KMG5/19
3. KMG5/20
4. KMG5/22
5. KMG5/24
6. KMG5/25
7. KMG5/27
8. KMG5/28
Osoby niezakwalifikowane:
KMG5/06
KMG5/07
KMG5/14
KMG5/16
KMG5/23
|
|
Rekrutacja na kurs "Kucharz małej gastronomii"" - V edycja"
|
Dodano: 17.10.2011 |
Informujemy, iż w dniu dzisiejszym otwieramy rekrutację na 5 edycję kursu "Kucharz Małej Gastronomii"!
INFORMACJA O KURSIE:
W czasie kursu "Kucharz małej gastronomii" odbędą się zajęcia teoretyczne i praktyczne w specjalnie
dostosowanych salach szkoleniowych (1-3 weekendy) oraz atrakcyjny wyjazd do ośrodka poza Koszalinem (4. weekend).
Uczestnicy zyskają wiedzę m.in. na temat zasad zdrowego żywienia, przepisów sanitarno-epidemiologicznych oraz zapoznają się z
profesjonalnym przygotowaniem różnorodnych potraw mięsnych, zup, sosów, ciast, deserów, napojów itd. Zajęcia
kończą się
Egzaminem kwalifikacji zawodowych potwierdzonym odpowiednim zaświadczeniem.
Szczegóły znajdują się w pliku: Program kursu "Kucharz małej gastronomii" 5 edycja.
Dodatkowo osoby posiadające doświadczenie w zawodzie kucharza, kucharza małej gastronomii i zawodów pokrewnych, przystąpią
do egzaminów na tytuł zawodowy i/lub mistrzowski w zawodzie kucharz małej gastronomii.
HARMONOGRAM KURSU:
Zajęcia obejmują łącznie 80 godz. szkoleniowych i odbędą się w dniach:
- 18 - 20 listopada 2011r. (w Koszalinie)
- 25 - 27 listopada 2011r. (w Koszalinie)
- 02 - 04 grudnia 2011r. (w Koszalinie)
- 09 - 11 grudnia 2011r. (szkolenie wyjazdowe w wybranym ośrodku
szkoleniowym z zakwaterowaniem i wyżywieniem)
Zajęcia odbywać się będą w godzinach:
16:30 - 20:00 piątek; 9:00 - 16:00 sobota; 9:00-16:00 niedziela.
TERMIN REKRUTACJI:
17 października - 15 listopada 2011 roku
LICZBA UCZESTNIKÓW: 15 osób
KOSZTY:
Udział w kursie "Kucharz małej gastronomii" jest bezpłatny, gdyż kurs realizowany jest w ramach projektu "Rozwój kadr regionalnej turystyki" współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Unii Europejskiej. Zakwalifikowani uczestnicy mogą liczyć również na zwrot kosztów dojazdu.
UCZESTNICY:
O uczestnictwo w Projekcie może się ubiegać osoba, która:
- ukończyła 18 lat,
- zamieszkuje na terenie województwa zachodniopomorskiego w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego,
- jest zatrudniona na podstawie umowy o pracę umowy cywilno-prawnej,
- nie prowadzi działalności gospodarczej (w tym również: nie posiada zawieszonej działalności gospodarczej),
- z własnej woli deklaruje chęć nabycia, uzupełnienia lub podwyższenia kwalifikacji i umiejętności zawodowych,
- złożyła wszystkie wymagane dokumenty zgłoszeniowe, zgodnie z § 4 Regulaminu.
DOKUMENTACJA ZGŁOSZENIOWA:
Dokumentacja zgłoszeniowa zawiera:
- poprawnie wypełniony formularz zgłoszeniowy, zawierający podpisane oświadczenie o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych,
- zaświadczenie o zatrudnieniu opatrzone datą, pieczęcią pracodawcy i podpisem osoby upoważnionej do wystawienia takiego zaświadczenia w imieniu pracodawcy,
- kserokopię dowodu osobistego opatrzoną klauzulą: "Za zgodność z oryginałem" oraz datą i czytelnym podpisem właściciela;
oraz dodatkowo w przypadku osób zgłaszających się na kurs "Kucharz małej gastronomii" chcących przystąpić do egzaminów zawodowych i/lub mistrzowskich:
- kserokopie dokumentów poświadczających posiadane wykształcenie, tytuły zawodowe, dyplomy, wraz z oryginałami do wglądu,
- kserokopie dokumentów potwierdzających doświadczenie zawodowe np. świadectwa pracy, umowy cywilno-prawne, wypisy z Ewidencji Działalności Gospodarczej potwierdzające prowadzenie w latach ubiegłych działalności związanej z gastronomią, wraz z oryginałami do wglądu.
Dokładne wymagania można pobrać w zakładce "Dokumenty do pobrania".
Szczegółowy Regulamin i wszystkie formularze dostępne są w zakładce "Dokumenty do pobrania".
TERMIN I SPOSÓB SKŁADANIA DOKUMENTACJI ZGŁOSZENIOWEJ:
Kompletną dokumentację zgłoszeniową należy składać w Biurze Projektu osobiście lub przesłać pocztą (liczy się data wpływu)
do dnia 15 listopada 2011 roku (wtorek) do godz. 16:30
BIURO PROJEKTU:
"Rozwój kadr regionalnej turystyki"
Zrzeszenie Kupców i Przedsiębiorców
ul. Piłsudskiego 6
75-511 Koszalin
tel./fax: 94 342 27 70 wew. 5
|
|
Wyniki rekrutacji na kurs "Kucharz małej gastronomii" - 4 edycja
|
Dodano: 04.10.2011 |
Informujemy, że zakończona została rekrutacja na kurs "Kucharz małej gastronomii" - 4 edycja.
Zajęcia kursu rozpoczynamy w piątek 7 października br. o godz. 16.30
w Koszalinie w Zespole Szkół nr 1 im. Mikołaja Kopernika przy ul. Andersa 30 w sali nr 11.
Do poobrania: Program kursu .pdf
Wyniki rekrutacji "Kucharz małej gastronomii" - 4 edycja:
Lista osób zakwalifikowanych na kurs:
KMG4/6
KMG4/7
KMG4/8
KMG4/4
KMG4/5
KMG4/9
KMG4/10
KMG4/11
KMG4/14
KMG4/15
KMG4/16
KMG4/17
KMG4/18
KMG4/1
KMG4/2
KMG4/3
w tym:
Osoby zakwalifikowane na dodatkowy egzamin na tytuł zawodowy:
KMG4/6
KMG4/7
KMG4/8
Osoby zakwalifikowane na dodatkowy egzamin na tytuł mistrzowski:
KMG4/6
Lista rezerwowa: KMG4/12
Osoby niezakwalifikowane:
KMG4/13
KMG4/19
KMG4/20
KMG4/21
KMG4/22
KMG4/23
KMG4/24
|
|
Rekrutacja na kurs "Kucharz małej gastronomii"" - IV edycja"
|
Dodano: 12.09.2011 |
Informujemy, iż w dniu dzisiejszym otwieramy rekrutację na 4 edycję kursu "Kucharz Małej Gastronomii"!
INFORMACJA O KURSIE:
W czasie kursu "Kucharz małej gastronomii" odbędą się zajęcia teoretyczne i praktyczne w specjalnie
dostosowanych salach szkoleniowych (1-3 weekendy) oraz atrakcyjny wyjazd do ośrodka poza Koszalinem (4. weekend).
Uczestnicy zyskają wiedzę m.in. na temat zasad zdrowego żywienia, przepisów sanitarno-epidemiologicznych oraz zapoznają się z
profesjonalnym przygotowaniem różnorodnych potraw mięsnych, zup, sosów, ciast, deserów, napojów itd. Zajęcia
kończą się
Egzaminem kwalifikacji zawodowych potwierdzonym odpowiednim zaświadczeniem.
Szczegóły znajdują się w pliku: Program kursu "Kucharz małej gastronomii" 4 edycja.
Dodatkowo osoby posiadające doświadczenie w zawodzie kucharza, kucharza małej gastronomii i zawodów pokrewnych, przystąpią
do egzaminów na tytuł zawodowy i/lub mistrzowski w zawodzie kucharz małej gastronomii.
HARMONOGRAM KURSU:
Zajęcia obejmują łącznie 80 godz. szkoleniowych i odbędą się w dniach:
- 07 - 09 października 2011r. (w Koszalinie)
- 21 - 23 października 2011r. (w Koszalinie)
- 28 - 30 października 2011r. (w Koszalinie)
- 04 - 06 listopada 2011r. (szkolenie wyjazdowe w wybranym ośrodku
szkoleniowym z zakwaterowaniem i wyżywieniem)
Zajęcia odbywać się będą w godzinach:
16:30 - 20:00 piątek; 9:00 - 16:00 sobota; 9:00-16:00 niedziela.
TERMIN REKRUTACJI:
12 wrzesnia - 3 października 2011 roku
LICZBA UCZESTNIKÓW: 15 osób
KOSZTY:
Udział w kursie "Kucharz małej gastronomii" jest bezpłatny, gdyż kurs realizowany jest w ramach projektu "Rozwój kadr regionalnej turystyki" współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Unii Europejskiej. Zakwalifikowani uczestnicy mogą liczyć również na zwrot kosztów dojazdu.
UCZESTNICY:
O uczestnictwo w Projekcie może się ubiegać osoba, która:
- ukończyła 18 lat,
- zamieszkuje na terenie województwa zachodniopomorskiego w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego,
- jest zatrudniona na podstawie umowy o pracę umowy cywilno-prawnej,
- nie prowadzi działalności gospodarczej (w tym również: nie posiada zawieszonej działalności gospodarczej),
- z własnej woli deklaruje chęć nabycia, uzupełnienia lub podwyższenia kwalifikacji i umiejętności zawodowych,
- złożyła wszystkie wymagane dokumenty zgłoszeniowe, zgodnie z § 4 Regulaminu.
DOKUMENTACJA ZGŁOSZENIOWA:
Dokumentacja zgłoszeniowa zawiera:
- poprawnie wypełniony formularz zgłoszeniowy, zawierający podpisane oświadczenie o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych,
- zaświadczenie o zatrudnieniu opatrzone datą, pieczęcią pracodawcy i podpisem osoby upoważnionej do wystawienia takiego zaświadczenia w imieniu pracodawcy,
- kserokopię dowodu osobistego opatrzoną klauzulą: "Za zgodność z oryginałem" oraz datą i czytelnym podpisem właściciela;
oraz dodatkowo w przypadku osób zgłaszających się na kurs "Kucharz małej gastronomii" chcących przystąpić do egzaminów zawodowych i/lub mistrzowskich:
- kserokopie dokumentów poświadczających posiadane wykształcenie, tytuły zawodowe, dyplomy, wraz z oryginałami do wglądu,
- kserokopie dokumentów potwierdzających doświadczenie zawodowe np. świadectwa pracy, umowy cywilno-prawne, wypisy z Ewidencji Działalności Gospodarczej potwierdzające prowadzenie w latach ubiegłych działalności związanej z gastronomią, wraz z oryginałami do wglądu.
Dokładne wymagania można pobrać w zakładce "Dokumenty do pobrania".
Szczegółowy Regulamin i wszystkie formularze dostępne są w zakładce "Dokumenty do pobrania".
TERMIN I SPOSÓB SKŁADANIA DOKUMENTACJI ZGŁOSZENIOWEJ:
Kompletną dokumentację zgłoszeniową należy składać w Biurze Projektu osobiście lub przesłać pocztą (liczy się data wpływu)
do dnia 3 października 2011 roku (poniedziałek) do godz. 16:30
BIURO PROJEKTU:
"Rozwój kadr regionalnej turystyki"
Zrzeszenie Kupców i Przedsiębiorców
ul. Piłsudskiego 6
75-511 Koszalin
tel./fax: 94 342 27 70 wew. 5
|
|
Lista osób zakwalifikowanych do udziału w III edycji kursu "Kucharz małej gastronomii"
|
Dodano: 04.05.2011 |
Informujemy, że została zakończona rekrutacja uczestników III edycji kursu "Kucharz małej gastronomii".
W wyniku prac Komisji Rekrutacyjnej do udziału w kursie zostały zakwalifikowane osoby posiadające następujące numery zgłoszeniowe:
Lista osób zakwalifikowanych do udziału w projekcie:
|
Lista rezerwowa:
|
Zgłoszenia odrzucone
formalnie:
|
KMG3/3
|
KMG3/13
|
KMG3/18
|
KMG3/4
|
KMG3/15
|
KMG3/19
|
KMG3/6
|
KMG3/17
|
KMG3/23
|
KMG3/7
|
KMG3/20
|
KMG3/9
|
KMG3/10
|
KMG3/14
|
KMG3/16
|
KMG3/21
|
KMG3/22
|
KMG3/1
|
KMG3/2
|
KMG3/5
|
KMG3/8
|
KMG3/11
|
KMG3/12
|
Zajęcia rozpoczynamy w piątek 6 maja br. o godz. 16.30. w Koszalinie w Zespole Szkół nr 1 im. Mikołaja Kopernika przy ul. Andersa 30
|
|
Rekrutacja na kurs "Kucharz małej gastronomii"" - III edycja"
|
Dodano: 13.04.2011 |
Informujemy, iż w dniu dzisiejszym otwieramy rekrutację na 3 edycję kursu "Kucharz Małej Gastronomii"!
INFORMACJA O KURSIE:
W czasie kursu "Kucharz małej gastronomii" odbędą się zajęcia teoretyczne i praktyczne w specjalnie dostosowanych salach szkoleniowych (1-3 weekendy) oraz atrakcyjny wyjazd do ośrodka poza Koszalinem (4. weekend). Uczestnicy zyskają wiedzę m.in. na temat zasad zdrowego żywienia, przepisów sanitarno-epidemiologicznych oraz zapoznają się z profesjonalnym przygotowaniem różnorodnych potraw mięsnych, zup, sosów, ciast, deserów, napojów itd. Zajęcia kończą się
Egzaminem kwalifikacji zawodowych potwierdzonym odpowiednim zaświadczeniem. Szczegóły znajdują się w pliku: Program kursu "Kucharz małej gastronomii" 3 edycja.
Dodatkowo osoby posiadające doświadczenie w zawodzie kucharza, kucharza małej gastronomii i zawodów pokrewnych, przystąpią
do egzaminów na tytuł zawodowy i/lub mistrzowski w zawodzie kucharz małej gastronomii.
HARMONOGRAM KURSU:
Zajęcia obejmują łącznie 80 godz. szkoleniowych i odbędą się w dniach:
- 06 - 08 maja 2011r. (w Koszalinie)
- 13 - 15 maja 2011r. (w Koszalinie)
- 20 - 22 maja 2011r. (w Koszalinie)
- 27 - 29 maja 2011r. (szkolenie wyjazdowe w wybranym ośrodku
szkoleniowym z zakwaterowaniem i wyżywieniem)
Zajęcia odbywać się będą w godzinach:
16:30 - 20:00 piątek; 9:00 - 16:00 sobota; 9:00-16:00 niedziela.
TERMIN REKRUTACJI:
13 - 29 kwietnia 2011 roku
LICZBA UCZESTNIKÓW: 15 osób
KOSZTY:
Udział w kursie "Kucharz małej gastronomii" jest bezpłatny, gdyż kurs realizowany jest w ramach projektu "Rozwój kadr regionalnej turystyki" współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Unii Europejskiej. Zakwalifikowani uczestnicy mogą liczyć również na zwrot kosztów dojazdu.
UCZESTNICY:
O uczestnictwo w Projekcie może się ubiegać osoba, która:
- ukończyła 18 lat,
- zamieszkuje na terenie województwa zachodniopomorskiego w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego,
- jest zatrudniona na podstawie umowy o pracę umowy cywilno-prawnej,
- nie prowadzi działalności gospodarczej (w tym również: nie posiada zawieszonej działalności gospodarczej),
- z własnej woli deklaruje chęć nabycia, uzupełnienia lub podwyższenia kwalifikacji i umiejętności zawodowych,
- złożyła wszystkie wymagane dokumenty zgłoszeniowe, zgodnie z § 4 Regulaminu.
DOKUMENTACJA ZGŁOSZENIOWA:
Dokumentacja zgłoszeniowa zawiera:
- poprawnie wypełniony formularz zgłoszeniowy, zawierający podpisane oświadczenie o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych,
- zaświadczenie o zatrudnieniu opatrzone datą, pieczęcią pracodawcy i podpisem osoby upoważnionej do wystawienia takiego zaświadczenia w imieniu pracodawcy,
- kserokopię dowodu osobistego opatrzoną klauzulą: "Za zgodność z oryginałem" oraz datą i czytelnym podpisem właściciela;
oraz dodatkowo w przypadku osób zgłaszających się na kurs "Kucharz małej gastronomii" chcących przystąpić do egzaminów zawodowych i/lub mistrzowskich:
- kserokopie dokumentów poświadczających posiadane wykształcenie, tytuły zawodowe, dyplomy, wraz z oryginałami do wglądu,
- kserokopie dokumentów potwierdzających doświadczenie zawodowe np. świadectwa pracy, umowy cywilno-prawne, wypisy z Ewidencji Działalności Gospodarczej potwierdzające prowadzenie w latach ubiegłych działalności związanej z gastronomią, wraz z oryginałami do wglądu.
Dokładne wymagania można pobrać w zakładce "Dokumenty do pobrania".
Szczegółowy Regulamin i wszystkie formularze dostępne są w zakładce "Dokumenty do pobrania".
TERMIN I SPOSÓB SKŁADANIA DOKUMENTACJI ZGŁOSZENIOWEJ:
Kompletną dokumentację zgłoszeniową należy składać w Biurze Projektu osobiście lub przesłać pocztą (liczy się data wpływu)
do dnia 29 kwietnia 2011 roku (piątek) do godz. 16:30
BIURO PROJEKTU:
"Rozwój kadr regionalnej turystyki"
Zrzeszenie Kupców i Przedsiębiorców
ul. Piłsudskiego 6
75-511 Koszalin
tel./fax: 94 342 27 70 wew. 5
|
|
Lista osób zakwalifikowanych do udziału w II edycji kursu "Kucharz małej gastronomii"
|
Dodano: 23.02.2011 |
Informujemy, że została zakończona rekrutacja do II edycję kursu "Kucharz małej gastronomii".
W wyniku prac Komisji Rekrutacyjnej do udziału w kursie zostały zakwalifikowane osoby posiadające następujące numery zgłoszeniowe:
Lista osób zakwalifikowanych do udziału w projekcie:
|
Lista rezerwowa:
|
Zgłoszenia odrzucone formalnie:
|
KMG2/05
|
KMG2/10
|
KMG2/09
|
KMG2/14
|
KMG2/11
|
KMG2/12
|
KMG2/15
|
KMG2/18
|
KMG2/13
|
KMG2/16
|
KMG2/19
|
KMG2/25
|
KMG2/17
|
KMG2/20
|
KMG2/23
|
KMG2/21
|
KMG2/31
|
KMG2/24
|
KMG2/04
|
KMG2/26
|
KMG2/22
|
KMG2/27
|
KMG2/01
|
KMG2/28
|
KMG2/02
|
KMG2/29
|
KMG2/03
|
KMG2/30
|
KMG2/06
|
KMG2/32
|
KMG2/07
|
KMG2/33
|
KMG2/08
|
Zajęcia rozpoczynamy w piątek 25 lutego br. o godz. 16.30. w Koszalinie w Zespole Szkół nr 1 im. Mikołaja Kopernika przy ul. Andersa 30
Osoby niezakwalifikowane serdecznie zapraszamy do zgłoszenia się na kolejne 2 edycje kursu.
|
|
Rekrutacja na kurs Kucharz Małej Gastronomii - 2 edycja
|
Dodano: 08.02.2011 |
W trakcie kursu "Kucharz małej
gastronomii" odbędą się zajęcia teoretyczne i praktyczne w specjalnie
dostosowanych salach szkoleniowych (1-3 weekendy) oraz atrakcyjny wyjazd do
ośrodka poza Koszalinem (4. weekend). Uczestnicy zyskają wiedzę m.in. na temat
zasad zdrowego żywienia, przepisów sanitarno-epidemiologicznych oraz zapoznają
się z profesjonalnym przygotowaniem różnorodnych potraw mięsnych, zup, sosów,
ciast, deserów, napojów itd.
Zajęcia kończą się Egzaminem Kwalifikacji Zawodowych
potwierdzonym odpowiednim zaświadczeniem.
Dodatkowo osoby posiadające
doświadczenie w zawodzie kucharza, kucharza małej gastronomii i zawodów
pokrewnych, przystąpią do egzaminów na
tytuł zawodowy i/lub mistrzowski w zawodzie kucharz małej gastronomii.
HARMONOGRAM
KURSU:
Zajęcia obejmują łącznie 80 godz.
szkoleniowych i odbędą się w dniach:
- 25 - 27 lutego 2011r. (w Koszalinie)
- 04 - 06 marca 2011r. (w Koszalinie)
- 11 - 13 marca 2011r. (w Koszalinie)
- 18 - 20 marca 2011r. (szkolenie wyjazdowe w wybranym ośrodku
szkoleniowym z zakwaterowaniem i wyżywieniem)
Zajęcia odbywać się będą w godzinach:
16:30 - 20:00 piątek; 9:00 -
16:00 sobota; 9:00-16:00 niedziela.
TERMIN
REKRUTACJI:
08 - 21 lutego 2011 roku
LICZBA
UCZESTNIKÓW: 15 osób
Udział w kursie "Kucharz małej
gastronomii" jest bezpłatny,
gdyż jest on realizowany w ramach projektu "Rozwój kadr regionalnej
turystyki" współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu
Społecznego Unii Europejskiej.
Zakwalifikowani uczestnicy mogą liczyć
również na zwrot kosztów dojazdu.
UCZESTNICY:
O uczestnictwo w Projekcie może się
ubiegać osoba, która:
- ukończyła 18 lat,
- zamieszkuje na terenie województwa zachodniopomorskiego w rozumieniu
przepisów kodeksu cywilnego,
- jest zatrudniona na podstawie umowy o pracę lub umowy cywilno-prawnej,
- nie prowadzi działalności gospodarczej (w tym również: nie posiada
zawieszonej działalności gospodarczej),
- z własnej woli deklaruje chęć nabycia, uzupełnienia lub podwyższenia
kwalifikacji i umiejętności zawodowych,
- złożyła wszystkie wymagane dokumenty zgłoszeniowe, zgodnie z § 4
Regulaminu.
DOKUMENTACJA
ZGŁOSZENIOWA:
- poprawnie wypełniony formularz zgłoszeniowy, zawierający podpisane
oświadczenie o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych,
- zaświadczenie o zatrudnieniu opatrzone datą, pieczęcią pracodawcy i
podpisem osoby upoważnionej do wystawienia takiego zaświadczenia w imieniu
pracodawcy,
- kserokopię dowodu osobistego opatrzoną klauzulą: Za zgodność z
oryginałem oraz datą i czytelnym podpisem właściciela;
oraz
dodatkowo w przypadku osób
zgłaszających się na kurs Kucharz małej gastronomii chcących przystąpić do
egzaminów zawodowych i/lub mistrzowskich:
- kserokopie dokumentów poświadczających posiadane wykształcenie, tytuły
zawodowe, dyplomy - opatrzone klauzulą: Za zgodność z
oryginałem oraz datą i czytelnym podpisem właściciela;
- kserokopie dokumentów potwierdzających doświadczenie zawodowe np. świadectwa
pracy, umowy cywilno-prawne, wypisy z Ewidencji Działalności Gospodarczej
potwierdzające prowadzenie w latach ubiegłych działalności związanej z
gastronomią - opatrzone klauzulą: Za zgodność z
oryginałem oraz datą i czytelnym podpisem właściciela. Dokładne wymagania można pobrać w
zakładce Dokumenty do pobrania
Szczegółowy
regulamin rekrutacji i formularze dostępne są w zakładce Dokumenty do pobrania
TERMIN
I SPOSÓB SKŁADANIA DOKUMENTACJI ZGŁOSZENIOWEJ:
Kompletną dokumentację zgłoszeniową
należy składać w Biurze Projektu osobiście lub przesłać pocztą (liczy się data
wpływu)
do
dnia 21 lutego 2011 roku (poniedziałek) do godz. 16:30
BIURO
PROJEKTU:
"Rozwój kadr regionalnej
turystyki"
Zrzeszenie Kupców i Przedsiębiorców
ul. Piłsudskiego 6
75-511 Koszalin
tel./fax: 94 342 27 70 wew. 5
|
|
Lista osób zakwalifikowanych do udziału w I edycjj kursu "Kucharz małej gastronomii"
|
Dodano: 17.11.2010 |
Informujemy, że została zakończona rekrutacja na I edycję kursu "Kucharz małej gastronomii".
W wyniku prac Komisji Rekrutacyjnej do udziału w kursie zostały zakwalifikowane osoby posiadające następujące numery zgłoszeniowe:
1. KMG1/06 2. KMG1/11
3. KMG1/22 4. KMG1/01
5. KMG1/02 6. KMG1/03
7. KMG1/04 8. KMG1/05
9. KMG1/07 10. KMG1/08
11. KMG1/09 12. KMG1/10
13. KMG1/12 14. KMG1/13
15. KMG1/17 16. KMG1/18
Lista rezerwowa:
1. KMG1/19
2. KMG1/23
3. KMG1/24
4. KMG1/25
5. KMG1/26
6. KMG1/27
7. KMG1/28
|
|
Zajęcia rozpoczynamy w piątek o godz. 16.30. w Koszalinie w Zespole Szkół nr 1 im. Mikołaja Kopernika przy ul. Andersa 30
Do pobrania: Program kursu "Kucharz małej gastronomii: edycja I"
Osoby z listy rezerwowej serdecznie zapraszamy do zgłoszenia się w 2011 roku na kolejne 3 edycje kursu.
|
|
17 listopada br o godz. 12.00 zakończenie rekrutacji na I edycję kursu "Kucharz małej gastronomii"
|
Dodano: 16.11.2010 |
Nabór zgłoszeń na I edycję kursu Kucharz małej gastronomii zostanie zakończony 17 listopada br. o godz. 12.00.
Po zamknieciu rekrutacji Komisja rekrutacyjna ustali listę osób zakwalifikowanych na kurs.
Na naszej stronie internetowej oraz w biurze projektu zostanie umieszczona lista osób które się zakwalifikowały, lista rezerwowa i osób niezakwalifikowanych,
poprzez podanie numeru zgłoszeniowego.
Osoby zakwalifikowane zostaną dodatkowo poinformowane o tym fakcie telefonicznie.
Jednocześnie informujemy, że w 2011 roku odbędą się jeszcze trzy edycje kursu Kucharz małej gastronomii.
Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszamy!
Więcej informacji o projekcie: www.kadryturystyki.zkip.pl
|
|
Rekrutacja na kurs "Kucharz małej gastronomii"
|
Dodano: 04.11.2010 |
Serdecznie zapraszamy osoby zainteresowane do składania dokumentacji zgłoszeniowej na "Kurs kucharz małej gastronomii"
realizowany w ramach projektu "Rozwój kadr regionalnej turystyki" dofinansowanego w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
Unii Europejskiej. Kurs jest bezpłatny i przeznaczony dla osób pracujących zamieszkałych na terenie woj. zachodniompomorskiego.
Szczegółowe wytyczne dot. rekrutacji zawarte są w Regulaminie udziału w projekcie.
Zajęcia teoretyczne i praktyczne odbędą się w specjalnie dostosowanych salach
szkoleniowych. Dodatkowo przewidziany jest atrakcyjny wyjazd do ośrodka szkoleniowego.
Uczestnicy uzyskają wiedzę m.in. na temat zasad zdrowego żywienia, przepisów sanitarno-epidemiologicznych
oraz zapoznają się z profesjonalnym przygotowaniem różnorodnych potraw mięsnych, zup, sosów, ciast, deserów, napojów itd.
LICZBA UCZESTNIKÓW: 15 osób
Zajęcia praktyczne i teoretyczne obejmują łącznie 80 godz. i odbędą się w dniach:
19-21 listopada (w Koszalinie);
26-28 listopada (w Koszalinie);
3-5 grudnia (w Koszalinie);
10-12 grudnia (szkolenie wyjazdowe w wybranym ośrodku szkoleniowym z zakwaterowaniem i wyżywieniem).
w godzinach:
16.30 - 20.00 piątek;
9.00 - 16.00 sobota;
9.00-16.00 niedziela.
Zajęcia kończą się egzaminem Kwalifikacji Zawodowych potwierdzonym odpowiednim zaświadczeniem.
Dodatkowo osoby posiadające doświadczenie w zawodzie kucharza, kucharza małej gastronomii i zawodów pokrewnych,
przystąpią do egzaminów na tytuł zawodowy i/lub mistrzowski w zawodzie kucharz małej gastronomii.
Więcej informacji o projekcie: www.kadryturystyki.zkip.pl
Dokumenty do pobrania:
Dokumenty są do pobrania w pliku .pdf. Aby odtworzyć dokument należy mieć zainstalowany bezpłatny
program Adobe Reader pobierz i zainstaluj Adobe Reader >>>
Regulamin udziału w projekcie (pdf)
Formularz zgłoszeniowy na kurs "Kucharz małej gastronomii" I edycja (pdf)
Zaświadczenie o zatrudnieniu (pdf)
Program kursu "Kucharz małej gastronomii: edycja I"
Wymagania dla osób przystępujących do egzaminów zawodowych i mistrzowskich (pdf)
|
|
Człowiek - najlepsza inwestycja
www.efs.gov.pl
|
|
|
|
|
|